ÎN PITEȘTI! Măsuri de securitate la meciul dintre C.S. Universitatea Craiova și F.C. Astra Giuriu

Sâmbătă, începând cu ora 20.00, pe Stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, va avea loc meciul dintre echipele C.S. Universitatea Craiova şi F.C. Astra Giurgiu.

Potrivit organizatorilor, accesul spectatorilor în incinta Stadionului Nicolae Dobrin, va fi permis începând cu ora 18.00, numai pe baza documentelor de acces.

Atât jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, cât şi cei din Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova vor asigura ordinea publică din cadrul evenimentului.

Spectatorii sunt rugați să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, iar la solicitarea acestora au obligaţia să prezinte documentele de acces, precum şi actele de identitate.

Nu uitați! Este interzisă intrarea pe stadion în stare vădită de beţie, precum și introducerea băuturi alcoolice, a bannerelor şi afişelor cu conţinut ilegal,a materiale pirotehnice sau a altor obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Autorităților recomandă suporterilor să îşi achiziţioneze din timp documentele de acces şi să nu se prezinte la eveniment doar cu câteva minute înainte de începerea meciului, pentru a putea evita aglomerația de la porţile de acces.