McDonald’s rămâne în centru! Restaurantul deschide și un DriveFood în Pitești!

Restaurantul McDonald’s rămâne în centrul municipiului Pitești. Conform unor surse, McDonald’s ar putea să funcționeze în fosta cofetărie de la Hotel „Muntenia”. 
Informația nu este confirmată momentan de către reprezentanții lanțului de restaurante. De asemenea, nu există detalii legate de data începerii activității.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE: Maxi taxi implicat în accidentul de la Costești

În acest timp, McDonald’s va deschide, de asemenea, şi un DriveFood la ieșirea din Pitești spre Câmpulung. Spațiul va fi creat în incinta unei benzinării cu ai cărei reprezentanţi de altfel s-a semnat deja contractul. 

CITEȘTE ȘI ... (video) Mort de beat, a ucis o femeie! Va sta doar 2 ani după gratii!


În vreme ce McDonald’s are planuri de relocare şi de extindere în Piteşti, un alt brand internaţional se pregăteşte să îşi facă intrarea pe piaţa piteşteană. Este vorba despre cel mai popular lanţ de cafenele din lume, Starbucks, care va ocupa o bună parte din spaţiul unde în prezent funcţionează McDonald’s Trivale. Potrivit informaţiilor noastre, reprezentanţii companiei care dezvoltă brandul Starbucks în România au semnat contractul de închiriere cu proprietarii Trivale Shopping Center, pentru un spaţiu de aproximativ 150 mp. Aflat de 10 ani pe piaţa din România, reţeaua Starbucks se află în plină expansiune, având ca obiectiv dublarea numărului de cafenele până în 2020.