Mega concurs de cooking! O mulțime de premii pentru voi!

Mega Image te provoacă la cel mai tare concurs de cooking - #foodsie
Dacă esti pasionat de gătit și îți place să decorezi farfuriile precum artiștii, aici este locul tău.
Mega Image te invită la concursul plin de inspirație dedicat tuturor pasionaților de gătit, #foodsie fiind locul în care pasionații de gătit au șansa să-și demonstreze abilitățile de bucătari și să fie și răsplătiți pentru asta.
Proiectul #foodsie înseamnă un concurs care urmărește să le testeze participanților abilitățile de cooking, plating și fotografie culinară.

3 etape de concurs, fiecare etapă durează 4 săptămâni

1 etapă conține: 1 provocare cooking, 1 provocare plating, 1 provocare foto culinară


Marele premiu este acordat la finalul campaniei #Foodsie. Juriul va alege dintre participanți 10 finaliști pentru un show culinar #Foodsie, iar condiția de a intra în cursa pentru jurizare este să ai înscrisă minim o poză pentru o provocare diferită pentru fiecare etapă.
Juriul va desemna câștigătorul show-lui culinar prin jurizare, care va primi un salariu de Chef #Foodsie timp de 6 luni.

Premiile săptămânale constau în 12 cursuri de cooking, 12 cursuri de plating și 12 cursuri de foto oferite de specialiștii de la Societé Gourmet și F64.
Premiile se acordă prin tragere la sorți.

Premiile acordate la închiderea unei provocări constau în 3 excursii culinare pentru două persoane. Dacă înscrii mai multe #Foodsie pentru oricare dintre provocări, ai mai multe șanse de câștig. Premiile se acordă prin tragere la sorți și sunt oferite de specialiștii de la Valea Verde.

Etapa 1 a concursului se desfășoară între 23 decembrie – 20 ianuarie.
Cele trei provocări sunt:
1. Cooking - Gustul Copilăriei tale oferit celor mici by Adrian Hădean
2. Plating - Petrecere spontană la tine acasă by Alexandru Iacob
3. Fotografie culinară - Motive de sărbătoare by Andie

Te poți înscrie aici