MESAJ EMOȚIONANT PENTRU SALVATORII ARGEȘENI! Un tată și-ar fi putut pierde fiul!

O scrisoare emoţionantă a sosit pe adresa redacției Sursata.ro, un mesaj al unui tată care și-ar fi putut pierde fiul într-un accident rutier. Tragedia s-a petrecut ieri,în cursul dimineții, pe DN7 Piteşti - Vâlcea, la Deduleşti. Băiatul era împreună cu soția sa în autoturism şi au căzut într-o râpă de aproximativ 20 de metri după ce erau cât pe ce să intre in contact frontal cu un tir.

(vezi AICI detaliile accidentului).

Tatăl bărbatului implicat in gravul accident a dorit să mulțumească persoanelor care au ajutat la salvarea copiilor lui: Poliţiei , personalului SMURD, Salvării, tuturor celor care au dat alarma și primul ajutor victimelor.
Vedeți mai jos scrisoarea adresată salvatorilor:

„Bună ziua.

Sunt tatăl băiatului implicat în accidentul prezentat ieri 19.09.2016, ora 07.28.53. Prin intermediul d-voastră, ţin să aduc cele mai bune gânduri și sincere mulţumiri tuturor celor care au participat la salvarea copiilor mei, poliţişti, personalul SMURD , SALVARE și familiei care a sosit la locul accidentului și care a dat alarma și primul ajutor.
Copiii mei sunt în viață pentru că Dumnezeu a vrut, pentru că EL a trimis acolo oameni de caracter, profesionişti si luptători, pentru că i-a dat băiatului meu care a şofat, inspiraţia să evite contactul frontal cu remorca tirului care a derapat pe sensul lor de mers.
Acum este bine, dar mai are de pătimit.
Încă o dată, adresez prin intermediul d-voastră, toate gândurile bune tuturor celor care i-au și care m-au ajutat și poate că, prin intermediul d-voastră, voi putea să-i contactez pe salvatori.
Mulţumesc.
Familia CERBU”