Mesaj pentru argeșenii care vor să ajungă la mare în această perioadă

Mesaj pentru argeșenii care vor să ajungă la mare în această perioadă.
Astăzi, pe sudul litoralului, este pericol foarte mare de înec. Au fost ridicate steagurile roşii, care avertizează că marea e foarte agitată, iar curenţii sunt extrem de periculoşi.

Salvamarii îi avertizează pe turişti să nu intre în apă, pentru că se pot îneca. Nu atât vântul pune probleme, cât mai ales curenții care se formează. Sfatul specialiștilor este să nu se înoate împotriva lor, ci paralel cu malul.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE! Vedeți aici care este starea tinerei sechestrate!

Tragediile se țin lanț. Șase persoane şi-au pierdut viața în ultimele zile în sudul litoralului, patru dintre ele în Eforie. O fetiță de 11 ani este căutată în continuare de scafandri, fiind dată dispărută de miercuri, tot la Eforie.

Marea este foarte agitată în acestă perioadă, iar fenomenele rar întâlnite i-au speriat pe turiști. După ce sâmbătă apa a fost extrem de rece, în ciuda celor 35 de grade de afară, duminică dimineața porturile au fost închise, din cauza ceții extrem de dense. Un alt fenomen care s-a produs sâmbătă seara a fost impresia că marea „fierbe”, pentru că din apă se ridicau aburi.