Mesaj pentru cetățeni! Acoperiți-vă fântânile!

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a lansat un mesaj pentru cetățeni. Acesta vorbește despre necesitatea protejării puțurilor sau fântânilor, mai ales că în ultima vreme, au fost înregistrate numeroase cazuri în care au fost necesare intervenţii pentru salvarea unor persoane căzute în puţuri sau fântâni.

CITEȘTE ȘI ... EVITAȚI DACĂ PUTEȚI! Drumul spre Albota- circulație bară la bară!

”În ultima perioadă, la nivel naţional, s-au înregistrat numeroase cazuri în care au fost necesare intervenţii pentru salvarea unor persoane, preponderent minori, care au căzut în puţuri sau fântâni.
Astfel, Primăria oraşului Mioveni, prin Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă informează cetăţenii cu privire la obligativitatea de a proteja puţurile sau fântânile în vederea înlăturării oricărui pericol.
În acest sens, fântânile sau puţurile din gospodării trebuie împrejmuite şi acoperite cu capace, astfel încât, să nu mai existe pericol de cădere.
De asemenea, reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mioveni atrag atenţia locuitorilor asupra restricţionării accesului minorilor în preajma acestora.
Luând în calcul toate implicaţiile care pot genera acest tip de situaţii, este important ca populaţia să aibă în vedere toate măsurile de siguranţă ce se impun pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi pagubele materiale.”,
transmite primarulIon Georgescu.