Micuțul David Ștefan a făcut primii pași la Roma!

David Ștefan Grigorie, micuțul măcinat de o boală cruntă, a făcut primii pași din viața sa.
Mulțumită eforturilor dumneavoastră, a oamenilor cu suflet mare, în aceste zile David Ștefan, alături de părinții lui, se află la Agostino Gemelli University Polyclinic, din Roma. Aici, David a trecut printr-o serie de analize și teste medicale, premergătoare începerii tratamentului de specialitate.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! PROTESTE LA O FIRMĂ IMPORTANTĂ DIN PITEȘTI!


David a primit un corset cu o proteză specială, cu ajutorul căreia a putut face primii pași. Tratamentul experimental este doar începutul unul lung drum spre vindecare.
În continuare, familia Grigorie are nevoie de sprijinul dumneavoastră, iar cei care doriți și aveți posibilitatea, puteți dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan.

La doar 2 ani şi 3 luni, David Ştefan a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală, un grup de afecţiuni degenerative cu transmitere genetică, ce afectează neuronii din măduva spinării, iar, uneori, şi pe cei din trunchiul cerebral, ducând la moartea acestora cu pierdere de masă musculară şi de forţă fizică. Sute de oameni sunt alături de el, însă micuţul are nevoie, în continuare, de ajutor ca să poată urma un tratament experimental.