Minora disparuta! A plecat cu trenul de la Corbu spre Pitesti...

O minora de 14 ani din Slatina a fost data disparuta de acasa. Familia o cauta cu disperare, dar fata se pare ca refuza orice contact cu familia.

Adriana, sora acesteia a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, in speranta ca cineva o ca ajuta sa-i dea de urme:  "Cand a plecat era imbracata intr-o geaca crem, o pereche de colanti gri si o pereche de ghete gri".

CITEȘTE ȘI ... Veste bună pentru toţi angajaţii - De Crăciun și Revelion vor avea ...

Adriana sustine ca sora ei ar fi fost vazuta ultima data sâmbătă, la ora 22, cand se afla in trenul cu destinatia Corbu - Costesti- Pitesti.

"Suntem disperati! E Ajunul Crăciunului, nu stiu cum sa facem sa o gasim. Am fost la gara la Corbu, cu poza ei, dar cei de acolo mi-au spus ca nu ar fi plecat. Din alte parti am aflat ca la ora 22 era in tren, spre Pitesti, iar ca mai tarziu a fost vazuta in Mioveni. Am sesizat Politia, dar pana acum nu avem nicio veste. Pe mine m-a blocat pe Facebook, iar la telefon nu imi raspunde. Cand a plecat a luat de la parinti aproximativ 150 de lei si stiu sigur ca are buletinul la ea". 

Toti cei care pot da detalii despre minora din imagine sunt rugati sa sune la 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate sectii de Politie.