Tânărul acuzat de viol a avut dreptate: minora nu a fost abuzată sexual!

UPDATE 10 IULIE:

Răsturnare de situație în cazul tănarului retinut ieri, fiind acuzat de viol. Băiatul, în varstă de 20 de ani, a fost lasat liber.
Aceasta este cercetat sub control judiciar, sub acuzația întretirere de raporturi sexuale cu o minora. În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit ca fata nu a fost abuzată sexual.

UPDATE:

Noi detalii ies la iveala in cazul minorei care a trecut prin clipe de coșmar noaptea trecută. Cu zâmbetul pe buze, tânărul in vârstă de 20 de ani acuzat că a violat-o pe fata cu 7 ani mai mică decât el spune: "Am vrut să mă joc cu ea, a vrut şi ea!"

Se pare că totul a pornit din dorința tânărului de a se răzbuna pe fosta lui iubita, care semăna izbitor cu minora de 13 ani. După ce au vorbit de mai multe ori pe internet, cei doi si-au dat întâlnire. Fata, elevă în clasa a VIII-a, ce mersese in vizită la o mătușă, a acceptat, cu gândul că va ajunge in discoteca împreună cu respectivul individ și cu alți tineri, iar ulterior va fi adusă, teafără, acasa. Tânărul i-a lăsat pe ceilalți în fața clubului, iar fetei i-a spus să aștepte puțin în autoturism pentru că vrea să îi spună ceva. A blocat ușile masinii și a demarat spre un câmp, in apropierea unui râu. Matușa minorei susține că nepoata ei a fost amenință că va fi aruncată în baraj dacă nu îi acceptă avansurile: "Dacă nu faci ce spun eu, te arunc în baraj, așa i-a zis".

Femeia mai susține că după de a fost violata in autoturism, tânăra a fost dusă în fața porții. Individul s-a întors unde o lăsase pe fată, dar aceasta apucase să povestească ce i se întâmplase. Agresorul a plecat, crezând că va scăpa, dar femeia ce retinuse numărul de la mașină si a alertat polițiștii prin 112. In aproximativ jumătate de oră individul a fost prins. Conducea o mașină fără să dețină permis de conducere. Dus la audieri, agresorul a recunoscut că s-a culcat cu minora, dar a susținut că a fost și dorința fetei despre care nu știa că n-a împlinit vârsta majoratului: "Am vrut să mă joc cu ea, nu am vrut sa o arunc în râu. O cunoșteam. Ea a vrut. N-am știut că e minora, că s-a ars cu toată lumea". În urma audierilor, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

UPDATE:

Tânărul de 20 de ani a fost prezentat în fața instanței, primind mandat de arestare preventivă pentru 24 de ore.

UPDATE:

Tânărul acuzat că a violat o minoră neagă acuzațiile care i se aduc. Recunoaște că a întreținut relații sexuale cu fata, dar spune că au fost cu acordul ei și că nu știa că aceasta este minoră: "Nu știam că este minoră. A vrut sa fie cu mine!", a declarat bărbatul dus la audieri. Rămâne ca anchetatorii să stabilească ce s-a întâmplat de fapt.

Un tânăr de 20 de ani din Călinești a ajuns in această dimineață la audieri, la Sediul Poliției Topoloveni, după ce, noaptea trecută, ar fi violat o minoră de 13 ani, din aceeași localitate. Cei doi s-au distrat câteva ore într-o discotecă. La un moment dat, tânărul i-a propus fetei sa întrețină raporturi sexuale.

Pentru că nu a acceptat, argeșeanul a început să o ameințe pe fată că o va lăsa pe câmp dacă nu îl va lăsa s-o iubească. Deși nu avea permis de conducere, s-a urcat la volanul mașinii cu care și ajunsese la discoteca si a plecat împreună cu fata. A oprit pe un câmp, iar aici ar fi violat-o pe minoră. Ulterior, a dus-o acasa. Fata a povestit rudelor ce i s-a întâmplat, iar o mătușă de-a acesteia a sunat la 112. Polițiștii l-au găsit rapid pe tânăr și l-au dus la audieri. Tânărul este cercetat pentru conducere fără permis și viol.