Arest la domiciliu pentru bărbatul care a violat și sechestrat o minoră

UPDATE:

Bărbatul, care a violat și sechestrat o minoră, a primit arest la domiciliu.

Scandal cu iz de telenovela intr-o localitate argeseana, in care protagonisti sunt trei localnici, de etnie roma: o fata de 14 ani si doi barbati de 19, respectiv 39 de ani. 

CITEȘTE ȘI ... Prognoza meteo anunţă că se încălzeşte

Cei doi barbati au ajuns la audieri noaptea trecută. Cel tanar este acuzat ca a intretinut raporturi sexuale cu minora, iar celalalt ca ar fi violat-o si sechestrat-o. 
Totul a inceput, aseara, in localitatea Corbeni. Minora a mers impreuna cu tanarul de 19 ani acasa la barbatul de 38 de ani, pentru a lua lemne. La un moment dat, proprietarul a plecat. Intre timp, cei doi tineri s-au iubit. Dupa consumarea actului sexual, baiatul a plecat. Cand s-a intors proprietarul acasa a vrut si el sa o iubeasca pe minora, cum se mai intamplase si in alte dati. In ciuda insistentelor, fata nu a mai fost de acord. Barbatul cu 28 de ani mai mare decat ea si-a iesit din minti, a batut-o, a violat-o si nu a mai lasat-o sa plece. In cursul noptii, minora a reusit sa sune o vecina. I-a povestit acesteia ca este sechestrata, iar femeia a alertat politistii. 

”Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Curtea de Argeş au identificat pe V.D., de 19 ani şi pe C.L., de 38 de ani, ambii din comuna Corbeni, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, viol şi lipsire de libertate.
Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în seara zilei de 25 octombrie a.c. cei în cauză ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o minoră, de 14 ani, din aceeaşi localitate.
De asemenea, poliţiştii au stabilit că C.L. ar fi constrâns minora să întraţină raporturi sexuale cu acestă şi ar fi împiedicat-o să părăsească locuinţa acestuia.
C.L. a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând ca ambii bărbaţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunere de luare a unor măsuri preventive.”,
se precizează în comunicatul emis de IPJ Argeș.