MIOVENI! Când se deschide Baza de Agrement Bemo

Veste bună pentru locuitorii orașului Mioveni! Vineri, 16 iunie, Baza de Agrement din zona Bemo se va deschide. Mai mult decât atât, începând de vineri, 16 iunie, până duminică 18 iunie, intrarea în Baza de Agrement BEMO va fi gratuită.

Printre facilitățile și serviciile oferite în cadrul bazei de agrement se numără: bazine pentru adulți și pentru copii, plajă, wi-fi, șezlonguri, terase, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică. Pentru întreținerea gazonului a fost montat un sistem de irigare pentru a păstra iarba în permanență proaspătă, iar apa din piscine este curățată cu ajutorul unui aspirator special.

Tototdată, locuitorii pot ajunge la ștrand cu un trenuleț. Acesta pleacă zilnic – în perioada de funcționare a ștrandului – de la stația de autobuz din apropierea Catedralei Sf. Petru și Pavel, între orele 09.00 – 13.00 și 17.00 – 19.00. În weekend, cursele sunt efectuate mai des, în funcție de solicitări.

Prețul unui bilet de intrare este de 7 lei, pensionarii și copiii până în 7 ani plătesc 3 lei, iar închirierea unui șezolng va costa 5 lei. Baza de agrement va fi deschisă zilnic, între orele 8.00 – 20.00, iar casieria între orele 8.00 – 19.00.