MIOVENI: Vezi programul Deniilor!

Cu prilejul sărbătorilor pascale, bisericile ortodoxe din Mioveni își intensifică programul liturgic și activitățile. Este vorba atât despre catedrala „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, cât și de celelalte biserici din oraș.

La Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”din Mioveni, la bisericile Sfântul Gheorghe”, “Adormirii Maicii Domnului”, “Sfântul Nicolae” (din cartierul Racovița), ” Sfântul Ilie” (din cartierul Clucereasa) şi Mănăstirea Făget Deniile se oficiază de la ora 18.00.

La bisericile Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” (din Colibaşi)se oficiază de la ora 19, iar la biserica “Sfinţii Trei Ierarhi”, începând de la ora 20.

Slujba din noaptea Învierii va fi oficiată de la ora 23:00 la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, iar de la ora 23.30 în toate bisericile din Mioveni.

Totodată, Poliția Locală și Poliția Română vor veghea la buna desfășurare a slujbelor. Polițiștii vor asigura fluența traficului pietonal și rutier, vor dirija circulația auto și vor lua măsuri pentru a preveni blocarea acesteia, vor organiza modul de parcare în zona de responsabilitate și vor interveni pentru aplanarea eventualelor situații conflictuale.