Moara Domnească din Argeș - O afacere de 25 de milioane de lei pe an!

Producătorul de făină Moara Domnească a vândut anul trecut făină, tărâţe şi germeni de grâu de 25 mil. lei (peste 5,5 mil. euro) , în creş­tere cu 48% faţă de anul precedent.

Moara Domnească este deținută de Valeriu Paraschivescu, firma având în administrare  o moa­ră proprie cu o capacitate de mă­cinare de 90 tone de grâu pe zi, silozuri şi ma­gazii pentru depozitarea grâului şi a făi­nii, linii de ambalare automate şi o flotă au­to formată din şase tiruri şi o auto­cis­ter­nă specializată în transportul făinii vrac.

CITEȘTE ȘI ... Premierul Tudose a discutat cu reprezentanţii Dacia Renault: "Avem tot interesul ca..."

„Anul trecut am lu­crat la flux continuu, în trei schim­buri. Moara s-a oprit doar câ­teva zile pen­tru lucrări de mentenanţă, de Crăciun şi de Revelion. În anul 2016 am atins vârful producţiei şi al vân­ză­rilor“, a declarat pentru ZF Valeriu Paraschi­vescu, singurul acţio­nar al com­paniei Moara Domnească.
„85% din producţie o vând com­pa­niilor din industria panificaţiei şi pa­ti­seriei, în special brutăriilor, iar restul pro­ducţiei o vând lanţurilor de magazine Anna­bella şi Danemar de prin zona Vâlcii şi mai particip la licitaţii prin SEAP”, a mai declarat patronul pentru Ziarul Financiar.


Sursa: .zf.ro