Blonda beată de la Albota - la muncă în folosul comunităţii

Blonda beată de la Albota, care s-a făcut remarcată prin numeroasele sale excese bahice, e la un pas să ajungă să dea cu sapa. Pentru datoriile sale acumulate la administraţia locală, din cauza faptului că nu şi-a achitat amenzile primite, aceasta a ajuns la un pas să fie pusă să muncească în folosul comunităţii, pentru a îşi stinge în acest mod, dările către buget.

CITEȘTE ȘI ... Trei bărbați, reținuți! Au golit beciul unui argeșean

Alina Badea, pe numele său real, are o datorie acumulată de peste 10.000 lei, la bugetul local, iar acum se judecă cu Primăria Albota, care vrea să îi transforme debitul în ore de muncă. Şi conducerea Primăriei aşteaptă cu interes verdictul, pentru a stabili ce sarcini îi atribuie blondei.

Alina Badea a devenit cunoscută în Argeş după ce a fost surprinsă în câteva localuri atât de înecată în alcool, încât nu se mai ţinea pe picioare. Punctul culminant l-a atins când a furat Mercedesul lui Bebe Roată şi a plecat cu el pe autostradă, deşi era abţiguită – faptă pentru care a şi fost condamnată, dar şi o tentativă de sinucidere transmisă în direct pe internet.

Sursa: saptamanalul ancheta