Cristian Mitrofan şi-a făcut implant de păr la Istanbul

Directorul Centrului Cultural din Curtea de Argeș, Cristian Mitrofan, uimește în ultimul timp prin intervențiile pe care și le face pentru a arăta mai tânăr și pentru a își păstra un tonus nou tot timpul. După ce a reușit să slăbească spectaculos, fostul viceprimar din Curtea de Argeș a decis să își implanteze fire de păr. Fără să îi pese că va fi criticat sau neînțeles de cei din jur, Cristian Mitrofan a recunoscut că pentru a suferi această intervenție a fost plecat la Istanbul.

CITEȘTE ȘI ... Victor Slav - escapadă la manele în Duet

La clinica specializată din Turcia, i-au fost implantaţi 5.380 de foliculi de păr, vacanța pe malurile Bosforului costându-l cu totul numai 3.000 de euro, în condiţiile în care - spune Mitrofan - în România aceeaşi intervenţie l-ar fi costat dublu.

 


„Nu mă crede nimeni că am 52 de ani!”


„Dacă nu ai grijă de tine, nu are nimeni. În urmă cu ceva ani, fumam trei pachete de țigări pe zi și am zis într-o zi - gata! Au trecut de atunci 18 ani. Așa am spus și când am zis că voi slăbi și că voi avea păr din nou. Dar ține de voință!” - spune Cristian Mitrofan. Directorul Centrului Cultural din Curtea de Argeș este convins că noul stil de viață pe care l-a adoptat cu ceva vreme în urmă îl va ajuta enorm. Ba chiar rezultatele au început să fie vizibile, pentru că nimeni din cei care îl cunosc pentru prima dată nu îi dă vârsta reală: „Nu mă crede nimeni când spun vârsta mea reală, de 52 de ani. Trebuie să scot buletinul, pentru că nu îmi dau mai mult de 30 și ceva de ani. Da, am ales să am grijă de mine”, a conchis fostul viceprimar din Curtea de Argeș. 


Sursa: saptamanalul ancheta