Doina Bascovului - 4 de DA la „Românii au talent”

Vineri seara, îndrăgitul show de televiziune „Românii au talent” a fost deschis de ansamblul „Doina Bascovului”. Îmbrăcaţi în tradiţionale costume populare, tinerii artişti din cadrul Casei de Cultură Bascov au surprins atât publicul, cât şi pe cei patru juraţi ai emisiunii cu un dans neaşteptat: graţie unei coregrafii îndrăzneţe concepute de maestrul Dorin Oancea, „Doina Bascovului” a reuşit să îmbine în mod spectaculos stiluri de dans complet diferite - dans popular şi street dance! Ineditul momentului, dar şi prestaţia fără cusur a tinerilor dansatori bascoveni i-au convins pe Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre şi Florin Călinescu să trimită „Doina Bascovului” în etapa următoare cu patru de „Da”.


Este pentru a doua oară când artiştii Casei de Cultură Bascov fac senzaţie la „Românii au talent”, după ce în ediţia precedentă l-au ajutat pe Emil Rengle să câştige trofeul emisiunii, în marea finală. De această dată, dansatorii argeşeni ţintesc ei înşişi la premiul cel mare, pentru care urmează o perioadă de pregătiri intense. 


Ca de obicei, meritul principal pentru prezenţa la show-ul de televiziune cu cea mai mare audienţă aparţine managerului Casei de Cultură Bascov, Lorena Toma, cea care a înscris ansamblul în concurs şi care promovează constant munca artiştilor bascoveni prin participarea la cele mai importante emisiuni, concursuri şi evenimente din ţară. 

 


Sursa: Săptămânalul Ancheta