DTO Rally Team - la startul Raliului Moldovei - Bacău

La debutul sezonului 2019, DTO Rally Team a obtinut locul secund in clasamentul echipelor, dar si o serie de podiumuri importante in categoriile unde echipajele au luat startul. Patru din cele cinci echipaje care au luat startul au ajuns la finalul celor opt probe speciale care s-au desfasurat pe Transfagarasan, langa Curtea de Arges, dar si in Pitesti, sub privirile a aproximativ 12.000 de fani.
Si de aceasta data, DTO Rally Team a aliniat la startul Raliul Moldovei Bacău 2019 o formatie puternica. Vali Porcisteanu si Dan Dobre vor lua startul in raliul cu noul Citroen C3 R5, in timp ce Cristi Dolofan si Mihai Sandu vor porni in cursa pe un Peugeot 208 R5.


 

 

 

 

Raliul Moldovei Bacău 2019 este alcatuit din 13 probe, imparțite de-a lungul a două zile si masoară 106,23 km de speciale din totalul celor 392,57 km ai raliului.  

Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile va oferi 10 ore de transmisiuni directe ținand conectați la febra raliului fanii de motorsport din Romania. În prima zi TVR Iași va transmite proba Vermești, iar Superspeciala de la Onești urmează să fie difuzată simultan de Telekom Sport și TVR. Producția a fost încredințată Casei de Producție Studio Video Art condusă de cunoscutul Ticu Alexe.

A doua zi transmisiunile TV vor viza proba Racova, care urmează să fie transmisă la ultimele două treceri, cea din urmă fiind și Power Stage. 
Raliul Moldovei Bacău 2019 este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul partenerului principal Consiliul Județean Bacău, în asociere cu Primăria Onești, Primăria Moinești, Primăria Bacău și Primăria Zemeș. Sponsor principal: Dedeman Automobile.