Jurnalista Andreea Radu-Trandafirescu și-a botezat băiețelul!

Weekend emoționant pentru fosta prezentatoare tv Andreea Radu-Trandafirescu (33 ani) și soțul ei, Cristian Trandafirescu (34 ani ). Cei doi și-au botezat băiețelul, pe micuțul Adal-Cristian, la biserica Sfânta Vineri din Pitești. Nașii copilului au fost Cristian Dolofan (30 ani), managerul Dolo Trans Olimp, un nume de referință în domeniul transporturilor terestre, și soția acestuia, Raluca Dolofan (30 ani). 

CITEȘTE ȘI ... (video) Polițist argeșean la “Românii au talent”

Până să ajungă în brațele nașilor, Adal-Cristian a fost în grija moașelor sale, Simona Corodescu și Oana Neagu. Prima este medic stomatolog, iar cea de-a doua, MC și manager al unei firme de organizări evenimente. În timpul slujbei de creștinare, extrem de emoționați au fost părinții băiețelului, dar și bunicul patern, Gabriel Trandafirescu. Fostul antrenor de fotbal la loturile naționale de juniori a avut lacrimi de fericire în ochi la creștinarea primului său nepot.
„Împreună cu soțul am decis ca micuțul să poarte două nume. Adal, în memoria bunicii paterne, și Cristian, după nașul lui, Cristian Dolofan. Numele Adal are origini germanice și înseamnă «nobil» sau «dulce». În originile arăbești ale acestuia înseamnă «justiție». Ne dorim să crească sănătos și să fie un om bun și înțelept.” - a spus tânăra mamă, Andreea Radu-Trandafirescu.

CITEȘTE ȘI ... (video) Un tânăr milionar îşi caută asistent personal! Salariu: 35.000 de euro


Petrecerea s-a desfășurat într-o locație exclusivistă din Pitești, la Mon’Arch, Ramada. O sută de invitați au fost prezenți pentru a îl sărbători pe micuțul Adal-Cristian. Printre aceștia, prezentatorul tv Christian Sabbagh și soția acestuia, Iulia, Bogdan Muzgoci, prezentator tv, dar și campionul național de raliuri Vali Porcișteanu. 

CITEȘTE ȘI ... Internet gratis în Pitești!

Seara a fost plină de surprize: voia bună a fost asigurată de Raul Jipa, polițistul-cântăreț de la X-Factor, iar „ursitoare” pentru micuțul Adal-Cristian au fost colegii din televiziune ai mamei sale. Teo Trandafir, Victor Slav, Bursucu’, Christian Sabbagh și Cătălin Botezatu i-au urat printr-un mesaj video, să aibă parte de tot binele din lume!


 Teo Trandafir: „Să fii frumos, să fii deștept, să fii bogat, înțelept și să o asculți pe mama ta!”
 Cătălin Botezatu: „Adal-Cristian, bun venit pe lume, îți urăm o viață frumoasă, plină de fericire și multă sănătate!”
 Victor Slav: „Să asculți de părinți și când vei mai crește să vii la mine să te învăț lucruri despre domnișoare!”
 Christian Sabbagh: „Adal, micule prinț, să crești mare, să fii sănătos, frumos, să îți asculți părinții și să îți alegi o meserie nobilă!”

 

 

Sursa: saptamanalul ancheta