Nu ai găsit cadoul perfect pentru Crăciun? Descoperă colecțiile de bijuterii TEILOR!

Dacă ai intrat în febra căutării cadourilor perfecte pentru Crăciun și nu ai nici cea mai mică idee cu ce să-ți surprinzi persoanele dragi, noi îți oferim cea mai simplă metodă de a cumpăra cel mai frumos dar. Bijuteria Teilor vine în întâmpinarea ta cu o colecție prețioasă de bijuterii cu care sigur nu vei da greș.

Pentru fiecare achiziție online, de pe site-ul www.teilor.ro, Teilor îți oferă transport gratuit și ambalarea cadoului. Bijuteriile vin însoțite de certificatul de garanție care atestă calitatea aurului și autenticitatea pietrelor.

# FIECARE DIAMANT SPUNE O POVESTE

Teilor ne spune o nouă poveste, a unei iubiri care se maturizează, se conturează şi, atunci când este de cea mai bună calitate, se şlefuieşte în momente preţioase, devenind o nestemată.

Învăluit în notele romantice ale compozitorului Ricardo Amoressi, filmul cunoscutului regizor italian Massimiliano D’Epiro îi are ca protagonişti pe Catrinel Menghia – ambasadoarea brandului Teilor, pe care de asemenea o putem vedea în campania Teilor Pure Diamonds şi pe actorul irlandez Michael Schermy, în splendidul decor al Romei .

Bijuteriile purtate de Catrinel Menghia, începând cu inelul de logodnă care, asemenea madeleinei lui Proust, trezeşte la viaţă cele mai dragi amintiri, şi continuând cu giuvaerurile ce înfrumuseţează fiecare cadru, fac parte din colecţiile Exclusiv Teilor, colecţii de bijuterii speciale care, prin liniile spectaculoase şi pietrele preţioase de un rafinament senzual ne poartă într-o lume diamantină, nu atât prin valoarea lor intrinsecă, ci prin dorinţa pe care ne-o trezesc de a trăi o poveste de dragoste ce va dăinui timpului, asemenea diamantelor.