Prima berărie din Piteşti - Kell’s Craft Beer sărbătoreşte 1 an!

Vara ne face să ne gândim, instant, la bere şi ieşiri în oraş. De un an, iubitorii de bere bună, autentică, au propriul „paradis”: Kell’s Craft Beer - prima şi singura berărie din oraş, la acest moment şi, mai ales, cu o varietate atât de mare de beri. În primul său an de activitate se mândreşte cu faptul că a reuşit să aducă, în oferta sa, peste 100 de tipuri diferite de bere şi aici nu vorbim doar de mărcile pe care le găsim şi la supermarket.

Pe lângă brandurile consacrate, comerciale, aici vă puteţi bucura de berea artizanală sau „home-made”, ca să zicem aşa, preparată în cantităţi mici şi foarte apreciată pentru bogăţia de arome. Fiind o berărie – pub – restaurant , bineînţeles că la Kell’s Craft Beer vă puteţi delecta papilele gustative şi cu preparate culinare delicioase, asortate la fix cu berea. Regăsim în meniul pubului: mici, cârnaţi, coaste, burgeri, toate pregătite cu rafinament, numai bune ca să se însoţească cu o halbă brumată, plină de bere. Dar acestea sunt doar o parte din bunătăţile gastronomice, menţionându-le doar pe cele care se dedică berii, însă găsim şi ciorbe, deserturi, peşte şi multe altele. 

Pardon – singura bere artizanală produsă în Argeş
Kell’s Craft Beer promovează, în primul rând, producătorii autohtoni de bere, printre care şi singurul brand argeşean: Pardon. Berea Pardon se produce la Lereşti, în Muscel, de doar jumătate de an, în concordanţă cu reţetele vechi, tradiţionale, dar folosind tehnologie de ultimă generaţie, după cum dezvăluie producătorul. Berea Pardon respectă „legea germană a purităţii berii din 1516”, fiind produsă din materie primă de calitate şi apă pură de munte, extrasă din izvoarele de la baza masivului Iezer-Păpuşa. Cei dornici să o încerce o pot servi la Kell’s Craft Beer. 

Terase generoase şi loc de joacă pentru cei mici
Mâncarea este bună, berea şi mai bună, iar atmosfera este excelentă. Serile de muzică live, asigurate de orchestra Kell’s, creează o ambianţă plăcută, interpretând coveruri internaţionale. Kell’s Craft Beer este un local „familly friendly”, cu un loc de joacă şi scaune speciale pentru cei mici, aşa că puteţi veni, fără grijă, însoţiţi şi de copii. De asemenea, aici se pot organiza evenimente private restrânse, de genul petrecerilor aniversare, de firmă sau moţ şi botez. 

Terasele, acoperite sau descoperite, sunt extrem de generoase, având capacitatea să găzduiască, circa 250 de persoane. Mai mult, Kell’s are parcare proprie, cu intrare din I.C. Brătianu, ceea ce este un mare avantaj.

Pentru rezervări, puteţi apela numărul de telefon 0770.583.341, iar pentru a fi la curent cu noutăţile şi evenimentele de aici, puteţi accesa pagina de Facebook Kell’s Craft Beer sau de Instagram.

 

 

 

 

 


Sursa: Săptămânalul Ancheta