Televijen se laudă cu afaceri de un milion de euro

Marius Alexandru, cunoscut prin urbea noastră sub apelativul de Televijen, face ce face și atrage din nou atenția asupra sa prin postările sale de pe rețelele de socializare. Extrem de comunicativ şi omniprezent, acesta ba se ia de autorități, ba critică cu nasul său fin de interlop cu ștaif femeile ușoare, ba se laudă cu afacerile sale. 

„Mă numesc Marius Televijen, cam cel mai cunoscut din Pitești zic eu. Site-urile Google și Youtoube sunt pline cu informații, filmulețe și imagini despre mine, unele sunt reale, altele false. Tot ce am, am realizat prin muncă și pot justifica până la ultimul franc. Am palmele rupte ambele de lovituri și julit peste tot. Astăzi am mâncat parizer ieftin cu pâine și nu mi-e rușine. Milionul de euro de care vorbiți voi l-am făcut prin chin și muncă. Vă mulțumesc tuturor!” - a explicat acesta averea pe care o deține și pe care nu se ascunde să o facă și publică. 

CITEȘTE ȘI ... Ruşinos! Profesor de Religie - prins copiind la Titularizare!


De altfel, Televijen, care până nu demult apărea seară de seară la emisiunile mondene, întreţinând scandalurile televizate cu Leo de la Strehaia și Renata, avea să-și suprindă plăcut apropiații anul trecut, când anunța o relație publică cu parapsihologul Lidia Fecioru, ceva mai în vârstă ca el. Se pare că relația l-a cumințit pe Televijen, care în ultima vreme s-a ocupat de deschiderea mai multor ateliere de tunning, prin diferite orașe din țară.

 

Sursa: saptamanalul ancheta