TELENOVELĂ ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! Argeșeanul Gabi Enache își înșeală soția?

TELENOVELĂ ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! Argeșeanul Gabi Enache își înseală soția?

Argeșeanul Gabriel Enache, fundașul echipei Steaua București, este în prag de divorț. Deși este căsătorit cu Mădălina din anul 2014, fotbalistul se chinuie să divorțeze de soția lui, de aproape un an și jumătate, conform Cancan.ro. Surse din preajma conducerii Stelei au declarat pentru Libertatea.ro că în urmă cu un an, Enache a fost la un pas să fie dat afară din cauza problemelor de familie, lucru care l-a făcut pe stelist să-i ceară divorțul soției sale. Însă, Mădălina ar fi refuzat și ar fi jurat că nu i-l va da niciodată. De teama unui scandal public care i-ar fi putut afectat și mai tare cariera, Gabi a păstrat actele, dar s-a mutat departe de ea, doar evenimentele legate de copil rămânând punctele comune ale relației lor, iar atunci, de fiecare dată, au păstrat aparențele.

Mai mult decât atât, se pare că Enache și-ar înșela soția, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care ar dori să se despartă de femeia cu care are un copil de un an și jumătate: „Sunt în cantonament şi vreau să mă pregătesc foarte bine. Nu-mi prea stă capul la problemele de natură personală. În ceea ce priveşte divorţul, este decizia mea să ne separăm, luată de multă vreme şi nu voi da înapoi. Copilul nostru nu merită ceea ce se întâmplă. Copilul nostru nu trebuie când creşte să vadă circ pe la TV, pentru nimic în lume. Noi nu mai formăm o familie de foarte multă vreme. Fiecare are viaţa lui şi îmi doresc să rămânem prieteni să ne putem creşte frumos copilul, nu făcând circ la TV. Viaţa mea privată mă priveşte doar pe mine. Nu vreau să mi-o fac publică pe la emisiuni. Nu vreau să fac circ la TV. Cred că cel mai important lucru, repet, este să ne creştem copilul sănătos, nu punându-l în situaţii penibile la TV, mai ales că este fetiţă”, a declarat Gabi Enache pentru Libertatea.

Mădălina, soţia lui Gabi Enache, a vorbit despre situaţia prin care trece. „Toţi plătim pentru greşelile pe care le facem. Mereu am sperat că se va schimba, dar văd că nu s-a întîmplat. Cel mai rău îmi pare de fetiţă, pentru că o iubesc şi nu aş fi vrut să fie târâtă prin aşa ceva”, a spus Mădălina pentru Wowbiz.