Moșoaia - Anunț despre procedura de racordare la rețeaua de canalizare!

Edilul comunei Moșoaia, Florea Ene, anunță cetățenii că pot depune cererile de racordare la rețeaua de canalizare la instituția primăriei.
 Lucrările la reţeaua de canalizare în satele Smeura, Hinţeşti, Dealu Viilor şi jumătate din Moşoaia au fost finalizate.
Fiecare gospozărie din zonele amintite sunt prevăzute cu cămine de branşament, astfel încât cetăţenilor nu le mai rămâne decât să-şi tragă conducta până la locuinţa proprie.

CITEȘTE ȘI ... Sărbătoare mare! Preafericitul Daniel vine la Curtea de Argeș!

 
Procedura este simplă. Locuitării comunei Moșoaia trebuie să completeze la primărie (biroul de taxe și impozite) o cerere pentru racordarea la canalizare. Apoi,  se va elibera o adeverinţă de rol. În plus, mai sunt necesare și alte documente, cum ar fi: copie a actului de identitate al proprietarului. În cazul în care gospodăria este deţinută în coproprietate, se depun acte de identitate ale tuturor proprietarilor. 

CITEȘTE ȘI ...AOA Argeș: Mai bine creşteţi TVA-ul, decât să impuneţi plata defalcată!! 3.500 de firme din judeţ cer de urgență...


În ceea ce priveşte persoanele juridice, acestea trebuie să depună la primărie următoarele documente: cerere, adeverinţă de rol, CUI-ul de la Registrul Comerţului, codul unic de înregistrare fiscală (RO-ul) de la Finanţe, actele de identitate ale administratorilor firmei, ştampila şi codul IBAN. 
Taxa de racordare este de 64 de lei  atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru persoanele juridice, sumă care se va regăsi în prima factură pe care societatea Apă Canal o va elibera după efectuarea branşamentului.