Mos Craciun caută copii care au nevoie de daruri! | Sursa Ta

 

Tu îi cunoști? Le cunoști povestea și ne-o poți scrie pe scurt?

???? Moș Crăciun caută copilașii care au nevoie de bucurie, ajutor și daruri!

 

Anul acesta mai mult ca oricând.

 

✅ Fundația Gaudium te invită să fi mesagerul faptelor bune! Prezintă-ne orice poveste despre copilași din Argeș cărora consideri că le-am putea înveseli și colora Crăciunul!

 

✅ Noi ne angajăm să ducem mai departe un proiect de suflet al ultimilor 10 ani: dar din dar, CADOURI CU POVESTE din partea tuturor angajaților și colaboratorilor din fundația noastră pentru orice scrisoare selectată.

 

✅ Scrie-ne despre copilașul/copilașii la care vrei să vină Moșul, oferindu-ne câteva detalii esențiale într-o scrisoare către Moș Crăciun și haideți să facem împreună din luna decembrie ⏩ luna dorințelor împlinite!

 

Colectăm povești pe tot parcursul lunii noiembrie!

 

Aveti la dispozitie:

Mesageria privată a paginii noastre Impreuna pentru Argeș

Adresa de email: mihaela.anghel@ramadapitesti.ro

Numarul de Whats App: 0737770001

 

✅ Ce am făcut până acum?

 

In ultimii ani 10 ani - pornind de la un cerc restrâns și mărindu-l, an de an, cu tot mai mulți colegi și oameni de bine - am adunat, în fiecare lună decembrie, scrisorile către Moș Craciun ale micuților provenind din medii defavorizate, aflați in situații grele sau fără familii, în grija statului.

Fiecare angajat și susținător al fundației s-a transformat în Moș Crăciun ???? pentru unul, doi sau zece astfel de copilași. Scrisorile lor s-au transformat în daruri, iar proiectul nostru s-a materializat într-o frumoasă reuniune de sfârșit de an, cu Moș Crăciun, copii fericiți și cadouri cu poveste sub brad.

Continuăm acest proiect, rugându-vă să ne sprijiniți în a descoperi micuții care pot fi bucurați și ajutați în pragul sărbătorilor care vin! Scrie-ne, e ușor sa faci un bine!

 

#CadouriCuPoveste #ImpreunaPentruArges