Motociclist rănit grav! Șoferița fugară, de 74 de ani, găsită acasă

UPDATE, ora 14:00

Motociclistul se deplasa pe direcția  Pitești - Râmicu Vâlcea. În localitatea Valea Ursului s-a angajat într-o depășire și s-a lovit de un autoturism ce circula pe același sens. La volanul mașinii se afla o femeie, în vârstă de 74 de ani, din Bascov. Aceasta nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, virând stânga.

În urma impactului, șoferița și-a văzut de drum. Polițiștii au dat-o în urmărire și după o oră a fost găsită acasă. Femeia susține că nu și-a da seama că s-a ciocnit cu motocicleta.

Accident rutier în localitatea Bascov, zona Valea Ursului. Un motociclist este rănit grav, dar conștient. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, din Hunedoara, este suspect de fractură. A fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și transportat la spital.

CITEȘTE ȘI ... Și-a înjunghiat fosta iubită, live pe Facebook! Copilul: "Nu muri, mami meu!"

Se pare că în accident sunt implicate un autoturism și o motocicletă. Din primele date oferite de anchetatori, se pare că motociclistul s-ar fi angajat într-o depășire, iar șoferul autoturismului ar fi virat stânga fără să se asigure, moment în care s-a produs impactul.

Acum, oamenii legii îl caută pe șoferul mașinii, o femeie de 74 de ani, din Bascov.

Foto Info Trafic Pitești