Naţional Arena se transformă! Americanii vin cu 20 de tiruri pentru cel mai tare concert al anului

Arena Națională din București va suferi transformări majore la finalul acestei săptămâni, din cauza concertului pe care americanii de la Kings of Leon îl vor susține sâmbătă, 17 iunie.

Alături de cei patru reprezentanți ai trupei, în capitala României va călători și o echipă tehnică de aproximativ 100 de oameni, care va fi ajutată de alte 600 de persoane din București. Mai mult decât atât, toate echipamentele necesare organizării concertului ”Kings of Leon” vor fi transportate în 20 de tiruri.

Lucrările pentru pregătirea evenimentului au început marți, iar acestea constau, printre altele, în montarea unei scene uriașe de 480 mp și înlăturarea scaunelor dintr-o anumită porțiune a arenei, unde urmează să fie amenajat punctul de comandă al tehnicienilor de sunet și lumini.

Organizatorii vor încerca să protejeze gazonul de pe Arena Națională cu portafloor, iar, în cazul în cazul în care vor apărea anumite probleme, porțiunile afectate vor fi înlocuite imediat.

Concertul Kings of Leon va dura aproximativ două ore, iar spectatorii vor putea intra pe stadion de la ora 17:30. Prețurile biletelor pentru acest eveniment sunt cuprinse între 190 și 500 de lei.

În trecut, pe Arena Națională au mai fost organizate concertele formațiilor Red Hot Chili Peppers (31 august 2012) și Depeche Mode (15 mai 2013). La cele două evenimente au participat 47.000 de fani, respectiv, 45.000 de fani.

 

foto: facebook.com/ALiveromania

sursa:digi24.ro