Noi grupuri sanitare la şcolile din Moşoaia şi Hinţeşti

Pentru conducerea Şcolii Gimnaziale Moşoaia şi cea a administraţiei locale vacanţa reprezintă însă ocazia de a mai pune la punct din problemele existente în ceea ce priveşte infrastructura educaţională. 

În condiţiile în care a devenit clar că va mai dura ceva timp până ce noua şcoală va fi gata, din cauza falimentului firmei care trebuia să o construiască, primarul Florea Ene împreună cu echipa Primăriei Moşoaia au programat pentru această vară lucrări de reabilitare, modernizare şi reparaţii ceva mai complexe la unităţile de învăţământ.

Astfel, în această vacanţă va fi remediată cea mai stringentă problemă a reţelei şcolare din localitatea noastră şi anume cea a grupurilor sanitare:

„La Şcoala Moşoaia şi la Şcoala Hinţeşti, acolo unde funcţionează grădiniţa din acest sat, lucrările de reparaţii prevăzute pentru această vară includ şi amenajarea, în interiorul unităţilor de învăţământ, a unor grupuri sanitare noi. Până acum nu am luat în calcul aceste investiţii deoarece eram convins că şcoala nouă va fi gata până acum. Din păcate, firma constructoare ne-a notificat că a intrat în faliment, ceea ce înseamnă că nici anul acesta copiii nu vor învăţa în noile clase”, a explicat edilul comunei Moşoaia, Florea Ene.