Norberto Fashion vă oferă costume bărbăteşti şi rochii suave pentru cele mai importante evenimente din viaţa dumneavoastră

Vara este sezonul petrecerilor şi al vacanţelor. Dacă doriţi un update al garderobei şi piese vestimentare în trend şi de calitate, Norberto Fashion vă stă la dispoziţie, adresându-se atât doamnelor, cât şi domnilor.

În colecţia de rochii veţi găsi creaţii marca Viada şi Faver. Din materiale preţioase, fluide, dantelă sau broderii, tafta, voal sau catifea, accesorizate cu paiete, flori sau panglici, rochiile de seară scot în evidenţă feminitatea şi definesc stilul unei doamne. O rochie de gală este piesa de rezistenţţă din garderoba oricărei femei. O rochie bine aleasă, vă poate pune în evidenţă corpul, subţiază talia sau alugeşte picioarele.

Pentru domni, gama de produse este una foarte bigată şi îi poate scuti de un mare stres, acela ala alergăturii prin magazine. La Norberto vă îmbrăcaţi din cap până în picioare. Din colecţia estivală puteţi alege blugi şi pantaloni din materiale subţiri, cât şi tricouri tip polo şi sacouri de vară, pantofi şi sandale din piele, şosete, cravate, butoni, eşarfe, pantaloni slim fit sau regular şi alte accesorii necesare unui bărbat rafinat. Pentru ocaziile speciale din viaţa dumneavoastră, Norberto Fashion vine cu costume de seară şi de zi, cât şi smokinguri, marca NPH, create la Satu Mare, din materiale de calitate, pe tipare inspirate din moda italiană. Imprimeuri, nunţe estivale, carouri - sunt elementele care definesc actuala colecţie disponibilă în magazinul amplasat în galeriile Auchan Bradu.