Nou în Auchan Bradu! Special pentru domni, s-a deschis Norberto Fashion

În această seară, în galeriile comerciale Auchan Bradu, a avut loc deschiderea inaugurală a magazinului destinat bărbaţilor  - Norberto Fashion. Acesta vine cu un nou concept privind vestimentaţia masculină, care aduce pe piaţa argeşeană de profil costume produse în România, de o calitate excepţională, şi cu o croială inspirată din modelele italiene, la preţuri rezonabile.

CITEȘTE ȘI ... Doliu național timp de 3 zile! Ce obligații au instituțiile publice și când s-a mai decretat!

La Norberto Fashion vă veţi putea crea o ţinută completă, adaptată noilor trenduri, care să vă avantajeze ca stil, de la piese vestimentare, la accesorii. Fie că este vorba de un eveniment special sau  o simplă ieşire, Norberto Fashion vă va oferi soluţia ideală, punându-vă la dispoziţie o gamă diversificată de paltoane, pantaloni, sacouri, cămăşi, la care veţi putea asorta butoni, cravate, papioane, eşarfe sau batiste, în funcţie de stilul pe care îl preferaţi.


Produsele Norberto Tailor şi NPH sunt fabricate la Satu Mare, sunt branduri autentice româneşti, cu o experienţă de peste un deceniu pe piaţa de profil, care au devenit cunoscute şi cerute şi peste graniţă. Norberto Fashion produce costume business, costume clasice, smokinguri, costume pentru miri, costume slim fit (cambrate), costume de ocazii, sacouri pentru tineret (cu cotieră), pantaloni clasici, pantaloni conic slim, paltoane și scurte, pe care le veţi găsi în magazinul din Galeriile Auchan Bradu.
Şi fiind în prag de sărbători, Norberto are şi un cadou pentru clienţii săi. La achiziţionarea unui costum primiţi o cămaşă cadou, în limita stocului disponibil.


Purtând un costum Norberto Tailor sau NPH, aveţi garanţia succesului!