NOU! Poșta Română introduce plata cu cardul la ghișeu

Poșta Română, cel mai mare jucător local de profil, introduce în sfârșit posibilitatea plății prin card bancar, urmând să asigure acest serviciu în 1.000 de oficii până la sfârșitul acestui an. Compania a semnat cu UniCredit Bank contractul care va permite clienților să achite serviciile de la ghișeu prin card.  

“Contractul a fost semnat cu UniCredit Bank. Într-o primă fază, POS-urile vor fi montate în 450-500 de oficii din orașele mari, municipii și capitale de județ. Restul vor fi montate până la finele acestui an în orașele mai mici și comunele mai mari”, au declarat pentru Profit.ro surse din cadrul Poștei Române.

Licitația pentru cele 1.000 de POS-uri a fost lansată în luna mai, iar aparatele vor fi montate în maximum 60 de zile de la semnarea contractului, conform caietului de sarcini al licitației. Montarea POS-urilor este una dintre măsurile pe care conducerea companiei și-a propus să le pună în practică pentru modernizarea activității Poștei Române. Ieri, Poșta Română a lansat un nou serviciu, în care clienții pot personaliza plicurile cu propriile imagini. Un alt pas este achiziționarea a 2.000 de imprimate laser monocolor, care vor intra în dotarea oficiilor poștale informatizate. Estimată la 1,6 milioane de lei, fără TVA, pentru 12 luni, licitația este în derulare, la procedura de atribuire înscriindu-se Xerox România Echipamente și Servicii, Concept Electronics, Chrome Computers, Sky Group, Dataware Consulting, IT Click&Service, ETA2U, Ager Business Tech, Ropeco, Data Computer și Eurocom, conform datelor consultate de Profit.ro.

 

Sursa: Profit.ro