NOU! WhatsApp poate transforma fotografii și videoclipuri în GIF-uri

Veste bună pentru utilizatorii serviciului WhatsApp! Compania a introdus suport pentru GIF-uri în aplicația pentru iOS, conform DigitalTrends. Utilizatorii de Android vor trebui însă să mai aștepte pentru a beneficia de această opțiune.
Astfel, WhatsApp va permite să distribuiți clipuri animate scurte prin intermediul noului său motor de căutare pentru GIF-uri, dar, de asemenea, puteți trimite propriile fotografii și clipuri video scurte ca și GIF-uri.

CITEȘTE ȘI ... Super ofertă ANAF! Mașini de lux la preț de Logan

Prin introducerea suportului pentru GIF-uri serviciul de mesagerie instant vrea să recupereze timpul pierdut față de cei de la Twitter sau Facebook, care oferă deja de ceva vreme această opțiune. Pentru a compensa timpul pierdut, WhatsApp aduce și câteva noutăți: aplicația vă permite să personalizați GIF-urile din motorul său de căutare integrat, permițându-vă să tăiați clipuri, adăugați emoji și text colorat, înainte de a le distribui. Dacă vă place un anumit GIF, îl puteți adăuga la favorite, astfel încât să-l puteți folosi mai repede. Pentru cei interesați să creeze propriul conținut - de acum puteți trimite orice video de până la șase secunde, în format GIF. Puteți de asemenea trimite imagini selectând butonul „atașați” și apoi utilizând opțiunea 3D Touch, mai spun cei de la Digital Trends.