NU RATA! Ofertă de nerefuzat la Salon AIKO- tratamentul OxyGeneo...

Simți că tenul tău nu mai are aceeași strălucire de altădată? Ridurile, cearcănele și chipul obosit îți dau bătăi de cap? La Salon AIKO poți încerca tratamentul OxyGeneo, prima platformă de îngrijire a pielii cu smartouch. Mai mult decât atât, acum poți profita de o ofertă de nerefuzat: 4 sedințe OxyGeneo la doar 500 lei.
OxyGeneo este un concept revoluționar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. Astfel, în corp se declanșează o reacție care direcționează oxigenul către zona tratată, permițând o absorție optimă de nutrienți regeneranți.

Prin combinația de oxigenare și exfoliere a pielii, tenul tău își va recăpăta strălucirea, va fi mult mai echilibrat, sănătos și hrănit. Tratamentul se realizează în aproximativ 30 de minute. În primă fază, specialiștii îți vor analiza și vor face o evaluare a tenului tău cu ajutorul programului de lucru, urmând să îți recomande tipul de tratament și numărul de ședințe pe care trebuie să le efectuezi. După demachiere urmează aplicarea gelului NeoBright sau NeoRevive. Cu ajutorul capsulei de carbon se începe curățarea și oxigenarea tenului, etapă care durează între 6 și 8 minute. 

Aplicarea gelului pe ten se face în cea de-a doua etapă a tratamentului. Dupa finalizarea tratamentului se curăța tenul superficial, lăsând gelul în profunzimea tenului să acționeze pentru minim 30 minute. Tenul se spală cu apă, efectul imediat fiind o piele foarte fină și curată.

CITEȘTE ȘI ... Salon Aiko prezintă OXYGENEO - Tratamentul revoluționar

Efectele vor fi vizibile chiar de la prima ședință. Pentru rezultate remarcabile, se recomandă un set de minim patru ședințe la interval de șapte zile.


Programări: 0752816292