NU RATA! Prima caravană foto din Romania poposește la Pitești!

 

În perioada 9 - 14 mai 2017, CEWE are plăcerea să prezinte prima caravană foto din România.

„Ne bucurăm să sprijinim acest proiect, în care publicul larg din întreaga ţară, va putea admira fotografii realmente impresionante, realizate de 25 de artişti de renume internaţional, din 10 ţări. Vorbim despre fotografii profesioniste realizate pe diferite continente, fotografii care îţi captează atenţia de la zeci de metri. Este o expoziţie pe care o recomandăm cu drag tuturor celor pasionaţi, indiferent de vârstă, dar şi fotografilor profesionişti. De abia aşteptăm să ne întâlnim cu voi la aceste expoziţii!” - Marian DINU, Country manager CEWE

FOTOGRAFIILE TALE POT FI EXPUSE ŞI ADMIRATE ÎN EXPOZIŢIA DIN ORAŞUL TĂU. Pentru a implica fiecare comunitate locală, din fiecare oraş în parte, în cadrul expoziţiei stradale, un fotograf din respectivul oraş/zonă îşi va putea expune propria sa serie de fotografii. Acesta poţi fi chiar tu! Urmăreşte evenimentele pentru fiecare oraş în parte pentru a află mai multe detalii de înscriere.

CONCURS. Pe întreaga durată a expoziţiei, CEWE vă invită la concurs: încarcă pe Instagram fotografii cu tema "MIŞCARE" şi hashtag-ul #caravanasecvente şi poţi câştiga săptămânal premii oferite de CEWE FOTOCARTE, iar la finalul caravanei, poţi câştiga un Voucher pentru echipament foto, în valoare de 400€.