Nu rata! TBM Grup angajează - Ofertă de muncă avantajoasă!

TBM Grup, singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, este în cautare de noi angajați.
TBM Grup oferă argeșenilor mai multe locuri în echipa sa. Vorbim despre muncitori calificați, precum: sudori și lăcătuși. În plus, TBM caută și muncitori necalificați, care vor lucra în domeniul construcțiilor.

Condițiile și oferta de lucru vin în avantajul viitorului angajat.

Pentru mai multe informații sau pentru a accesa aceste oferte, vă rugăm să sunați la numărul de tel: 0730 088 705

TBM Grup este singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, poate găsi soluțiile cele mai eficiente, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare.
TMB s-a dezvoltat pe mai multe ramuri, serviciile sale acoperind un domeniu de activitate larg: Hale Metalice, Soluții de Iluminat LED și Case pe structură metalică.
Grija pentru mediu și pentru dorințele clienților a determinat echipa TBM să construiască schelete metalice pentru a avea un impact minim asupra mediului; să găsescă soluții curate și eficiente de iluminat și să ofere soluții profesionale pentru a avea clienți mulțumiți și parteneriate pe termen cât mai lung.
TBM se mândrește cu peste 360 de proiecte de succes atât în domeniul construcției de Hale metalice și a Caselor pe structură metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED.
Performanța și profesionalismul grupului TBM a fost răsplătit cu 10 premii în Industria de profil dar și în management