Tragedie fără margini! Doi copii au rămas fără ambii părinți, în doar o săptămână

UPDATE:
Mihaela Horeboiu, in vârstă de 42 de ani, a decedat în timpul unui accident rutier, iar soţul ei, Daniel, de 47 de ani, a murit, câteva zile mai târziu, la Spitalul Târgu Mureş. Cei doi soți se întorceau de la Târgu Mureș, acolo unde fuseseră împreună cu fiica lor de 11 ani la un control, fetiţa fiind operată pe cord. Daniel Horeboiu a ajuns cu Loganul pe care îl conducea pe contrasens şi s-a ciocnit violent cu o dubă. Imediat după impact, femeia a murit. Bărbatul, în stare critică, a fost preluat de un elicopter SMURD și dus la un spital din Târgu Mureş. A rezistat până marți, când a fost declarat decesul. Moartea celor doi soți a lăsat în urmă doi copii, o fetiţa de 11 ani şi un băiat de 16 ani, îndoliați pe viață. După ce și-au condus mama pe ultimul drum, minorii își vor conduce și tatăl. Trupul neînsufletit al bărbatului va fi îngropat, astăzi,  în cimitirul din Poienarii de Muscel. 

CITEȘTE ȘI ...(video) Reținuți după ce au golit magazinul Orange Shop din Câmpulung

Un accident grav s-a petrecut luni după-amiază, în județul Brașov, în urma căruia o femeie de 42 de ani din Câmpulung și-a pierdut viața. Mihaela Horeboiu se afla în mașină cu familia sa, soțul și fetița lor de 11 ani. Bărbatul se afla la volanul autoturismului, iar pe DN 13, Braşov – Sighişoara, într-o curbă, ar fi pierdut controlul volanului, izbindu-se frontal de o autoutilitară, care venea din sens opus.

Femeia a murit pe loc, iar bărbatul este în stare gravă, fiind preluat de un elicopter SMURD și transportat la un spital din Târgu Mureş. Se pare că omul este în moarte cerebrală, din cauza leziunilor de la cap. De asemenea, fetița de 11 ani a suferit o fractură la un picior.

Potrivit curier.ro, familia se întorcea de la Târgu Mureș în momentul producerii accidentului, acolo unde au mers cu fetița la un control. Micuța a fost operată pe cord, în urmă cu aproximativ doi ani, din cauza unei malformaţii congenitale și trebuia monitorizată periodic.

Soții Horeboiu mai aveau un fiu de 16 ani, portar al echipei naţionale de fotbal „România under 16“.