VIDEO! O familie din Mihăești îl acuză pe pădurar că le-a împușcat câinele!

O familie din comuna Mihaesti il acuza pe padurarul din localitate ca i-a omorat cainele. Oamenii l-au prins in flagrant si cred ca a facut acest gest pentru ca animalul ii incurca socotelile la vanatoare. 

VIDEO

Proprietarul cainelui a facut si o filmare cu telefonul in care se vede cum vanatorul demareaza in tromba cand e surprins.

Vedeți AICI video!

La miezul noptii a auzit impuscaturi si s-a dus sa vada ce e. Si-a gasit cainele mort si a sunat la 112. Bărbatul din Mihăeşti s-a dus la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş cu animalul mort în portbagajul maşinii.

VIDEO Anca Musat, sefa laboratrului DSVSA Arges

Charlie era unul dintre cainii care-i păzeau proprietatea unde-şi ţine animalele. 
    
VIDEO Cosmin Carnaru, proprietar caine

VIDEO 2 Cosmin Carnaru

VIDEO 3 Cosmin Carnaru

Familia lui e ingrozita. Sta cu frica in san ca oricand si ei pot fi victime. Maria Carnaru, mama proprietarului, spune ca au fost nenumarate nopti cand se tragea, se zguduia grajdul cu animale, iar nepotelul se temea ca ii impusca si pe ei. Constantin Carnaru, tatal proprietarului, spune ca a auzit doua focuri si a strigat la fiul lui sa il blocheze pe vânător cu mașina. Padurarul neaga insa ca ar fi tras vreun foc.

CITEȘTE ȘI ... Ești absolvent de liceu? Poți primi 1.500 de lei de la stat!

Politia a deschis o ancheta. Arma padurarului a fost ridicata pentru expertizare. 

”A fost deschis dosar penal pentru uz de armă fără drept și ucidere de animale, cu intenție, fără drept.”, a declarat Andreea Însurăţelu, purtator de cuvant al IPJ Argeș.

Potrivit aceleiași surse, pădurarului i-a fost ridicată arma. Acesta ar fi declarat că el nu este vinovat.

In contextul in care fapta a fost reclamata, proprietarii se tem acum de o razbunare.