Oameni cu suflet mare! Colinde și daruri de Crăciun la BISERICA SFINȚII VOIEVOZI

Sărbătorile de iarnă încep deja să bată la ușă, iar cei mai mulți dintre noi ne gândim ce fel de cadouri să le pregătim celor dragi. Profitând de magia sărbătorilor, oameni cu suflet mare de la Biserica Sfinții Voievozi din Curtea de Argeș, printre care purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Argeşului, Ovidiu Vlăsceanu, dar și preoții parohi, Arsene Nicolae și Palmeș Cristian, au dorit să aducă zâmbete și bucurie în suflet copiilor care participă la programul cultural-educativ „Să învățăm pentru viitor”.  Cei 20 de copii participă încă de anul trecut la acest program desfășurat în fiecare weekend în cadrul Bisericii. Aici, micuțuii pot învăța limba română, matematică, engleză, franceză, germană, dar pot lua și lecții de vioară, cor și dansuri populare. Seara trecută, micuții au împodobit bradul la Biserică și au primit cadouri de la Moș Crăciun. Pentru a-i mulțumi Moșului, copilașii au cântat colinde învățate chiar la cursurile de muzică.


Și pentru a demonstra că sunt copii cuminți și merită aprecierea Moșului, micuții au pregătit astăzi peste 100 de pachete cu dulciuri și alte bunătăți, pe care le-au împărțit copiilor  de la Spitalul de Pediatrie din Curtea de Argeș. Acolo, îngerașii de la Biserica Sfinții Voievozi au fost întâmpinați de doamna director Ionela Dăneț, împreună cu preotul spitalului, Matache Diodor, care i-au condus la Secția de Pediatrie a spitalului, unde au cântat colinde și au împărțit pachetele, emoționați la vederea copiilor bolnavi. Nici cei în vârstă nu au fost uitați, copiii coborând apoi și în saloanele bătrânilor pentru a le oferi pachete.

Sub îndrumarea preoților, cei mici au învățat să dăruiască, să fie generoşi și să aducă zâmbetul pe faţa celor mai puţin norocoşi decât ei.