OAMENII REACȚIONEAZĂ! O echipă de fotbal și-a donat premiul Cristinei!

Donează și tu, ei au făcut-o!

Au renunțat la o excursie la munte pentru a salva o viață! Iubesc sportul, iar acest lucru i-a dus în marea finală a unei competiții de fotbal. Au câștigat astfel suma de 4000 de lei. În mod normal, banii ar fi trebuit să se împartă între jucători, dar nu s-a întâmplat așa. Participanții, care își propuseseră inițial să meargă împreună la munte, au ales să doneze premiul pentru o cauză nobilă.

Zis și făcut! Impresionați de cazul Cristinei, băieții, angajați ai firmei Adient au fost printre primii care au contribuit la strângerea sumei de 70 000 de euro, atât cât costă tratamentul care îi poate salva viața tinerei care a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer exact în ziua în care a adus pe lume o fetiță.

"Adient, fabrica de tapițerie pentru scaune auto, cu sediul în cartierul piteștean Nord, are o echipă de fotbal, pe care eu o coordonez. În urmă cu o săptămână, după participarea la un turneu, echipa, care a ajuns până în finală, a câștigat un premiu în valoare de 4000 de lei. Banii ar fi trebuit să se împartă între cei 19 jucători care au participat la competiția sportivă. Cu toții stabiliserăm să mergem la munte. Pentru că noi am jucat de plăcere, nu pentru bani, ne-a încolțit ideea de a dona premiul. Am aflat de cazul Cristinei și cu toții am decis să contribuim cu întreaga sumă câștigată la salvarea acestei tinere, care întâmplător a fost colegă de liceu cu mai mulți jucători. Căpitanul echipei a mers personal și a dus banii. Desi nu este un băiat emotiv, cunoscând-o cum era, a plâns când a văzut cât de mult a transformat-o crunta boală și tratamentul la care a fost supusă. Suntem convinși că am luat decizia cea mai buna si sperăm din suflet ca gestul nostru sa fie un exemplu pentru alții", a declarat, pentru Sursa ta, Nicolae Bărbieru.

Vezi AICI povestea tinerei - În ziua în care a născut a aflat că are cancer - Salvarea tinerei, 70 000 de euro!

 

Nu rămâneți indiferenți! Haideți să salvăm o viață, să ajutăm o tânără mamă să se bucure de copilașul ei!

Toţi cei care vor să se implice şi să o ajute pe Cristina să urmeze tratamentul de care depinde viaţa acesteia sunt rugaţi să doneze, orice sumă de bani, în euro sau în lei, în conturile:

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana

CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana