Graba strică treaba! Șoferițele au dat radarul peste cap

UPDATE, 16 aprilie:

Se spune că graba strică treaba. Și este adevărat.

Ieri, vă prezentam cazul unei doamne de 56 de ani, care a fost oprită de oamenii legii după ce a înregistrat o viteză de 110 km/h, pe DN73 Schitu Golești.

Astăzi, o alta doamnă a căzut pradă tentației de a apăsa prea tare pedala. Aparatul radar, amplasat pe bulevardul Frații Golești, a înregistrat o viteză 108 km/h. Piteșteanca, în vârstă de 39 de ani, s-a ales cu o amendă în valoare de 1305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile. În aceeași situație se află și un câmpulungean, identificat pe DN 73 Schitu Golești cu o viteza de 102 km/h.

CITEȘTE ȘI ... Vremea de Paște și de 1 Mai. ANM a schimbat prognoza meteo

Polițiștii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru conștientizarea de către șoferi a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

În urma verificărilor, o femeie de 56 de ani, din Mărăcineni, a fost prinsă în timp de conducea, cu viteză, un autoturism, pe DN73 Schitu Golești. Șoferița a fost înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h.

 

CITEȘTE ȘI ... Femeie moartă în Hotelul Muntenia! De la Simfonie, la morgă!

De asememea, un șofer de 49 de ani, din Rucăr, care conducea un autoturism pe DN 73 Stâlpeni, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 117 km/h.

Cei doi șoferi au primit câte o amendă în valoare de 1305 lei fiecare. Totodată, le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

 

Foto descriptiv