Teilor. Exceptional Stones.
Detalii_produse_Teilor.pdf(223.91) Download  

O bijuterie trebuie să surprindă emoții, energii și să ofere momente de euforie tactilă și vizuală. Aceasta a fost viziunea Teilor în alegerea celor mai spectaculoase pietre prețioase montate în bijuteriile ce compun noile colecții 2016.

Brand-ul de bijuterii Teilor și-a propus în 2016 să cucerească simțurile iubitorilor de prețios cu nuanțele vibrante ale pietrelor prețioase naturale. Diamante, safire, smaralde, tanzanit, tsavorite, citrine, ametiste sau onix – se numără printre gemele care pavează suprafața bijuteriilor. Pietrele prețioase au trecut printr-un procedeu minuțios de selecție înainte de a fi prinse în montura bijuteriilor. De mari dimensiuni sau foarte mici, fiecare dintre pietre are o poveste care i-a șlefuit conturul final.

Tanzanitul este una dintre cele mai rare geme, existând în acest moment o singură sursă pe glob, în Merelani, Tanzania. Teilor a ales tanzanitul pentru cele mai reprezentative piese ale colecției 2016 pentru unicitate și simbolistica pe care o poartă în nuanțele sale profunde de albastru violet. De fiecare dată, tanzanitul este insotit de diamante, combinație prin care piatra prețioasă centrală își intensifică culoarea.
Sursa de inspirație în alegerea pieselor încrustate cu pietre prețioase naturale este femeia puternică, cameleonică și în același timp, extrem de sensibilă - Frumusețea și senzualitatea feminină în sclipiri hipnotizante de pietre prețioase. Structuri dantelate, nuanțe vibrante și texturi fluide au fost gândite special pentru a celebra unicitatea fiecărui caracter și se regăsesc în elementele de design al pieselor.

Amprenta handmade este unul dintre primele lucruri ușor de observat. Este pur şi simplu imposibil de reprodus contururile bijuteriilor folosind un aparat. Precizia chirurgicală în mişcările mâinii, în intensitate loviturilor de ciocan, forţa cu care sunt strânse gheruţele de prindere, unghiul de şlefuire al pietrelor - toate aceste operaţiuni meticuloase sunt redate prin măiestria mâinii care întinde şi răsuceşte sârmuliţele de aur şi aşează piatră lângă piatră  pentru fiecare bijuterie în parte.
Linii simple, grafice desenate în diamante albe, galbene sau coniac și pietre prețioase colorate – sunt caracteristicile principale ale bijuteriilor propuse de Teilor pentru acest sezon. Bijuterii cu un design ce nu poate trece neobservat, piesele recomandate de Teilor, sunt caracterizate de contururi fluide și sclipiri irizante ce evidențiază grafic, elementul nelipsit al colecției: diamantul. Design-ul sofisticat al bijuteriilor este redat prin perfecțiunea finisajelor, montura pietrelor prețioase și fluiditatea elementelor realizate din aur. Nuanțele puternice ale pietrelor au fost atent selectate pentru a reprezenta concepte precum: libertate, plăcere, pasiune și putere.  

Colecțiile de bijuterii sunt disponibile online, pe www.teilor.ro și în locațiile Teilor din țară.

Descoperiti in atasamentul PDF detalii privind produsele momentului!