OLX RELANSEAZĂ AZI SECȚIUNEA DE LOCURI DE MUNCĂ!

OLX RELANSEAZĂ AZI SECȚIUNEA DE LOCURI DE MUNCĂ!

Platforma online Olx.ro relansează de azi secţiunea “locuri de muncă”, care va include noi domenii şi specializări, precum IT-Telecomunicaţii, Marketing-PR-Media, Finanţe-Contabilitate, Resurse Umane sau Educaţie-Training, dar şi un serviciu plătit prin care angajatorii pot publica mai multe anunţuri pe platformă, a anunţat luni compania.

Odată cu noile actualizări aduse categoriei “Locuri de muncă”, OLX propune angajatorilor şi un serviciu premium prin care aceştia au acces la pachete personalizate pentru publicarea mai multor anunţuri cu posturile disponibile, a mai anunţat compania, citată de News.ro.

În funcţie de numărul anunţurilor încărcate, preţurile variază între 3,31 euro si 3,71 euro pentru fiecare job listat, având o valabilitate de o lună.

Serviciul premium oferă şi avantaje suplimentare angajatorilor, precum accesul la consultanţă telefonică cu un specialist OLX, statistici detaliate de până la 90 de zile sau filtre de căutare a anunţurilor direct din cadrul contului.

Pentru utilizatorii privaţi, folosirea secţiunii “Locuri de muncă” de pe OLX rămâne gratuită, aceştia putând publica până la două anunţuri la fiecare 30 de zile.

Totodată, platforma vine şi în sprijinul celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă, prin lansarea unei sub-secţiuni speciale în care utilizatorii pot solicita joburi angajatorilor de pe platformă, în funcţie de specializarea lor.

sursa: news.ro