Omul de afaceri Cătălin Brânduși- condamnat la închisoare!

Patronul restaurantului Bistro 27, Cătălin Iulian Brânduși, a fost condamnat săptămâna trecută la doi ani de închisoare cu suspendare.

Această sentință a fost dată de către judecători , după ce inculpatul a provocat un accident rutier anul trecut, unde a acroșat un autoturism, pe care l-a proiectat într-un stâlp de electricitate și apoi a fugit de la locul faptei. Pentru a își justifica daunele mașinii sale, omul de afaceri a intrat intenționat într-un cap de pod.  După acest accident rutier, oamenii legii l-au identificat imediat a doua zi pe Cătălin Brânduși, urmând să fie dispusă măsura arestului preventiv.

Joi, magistrații Judecătoriei Pitești au dat sentința în dosarul omului de afaceri, acesta fiind condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare:

 În temeiul art. 485 alin. 1 lit. a Cpp admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei. Condamnă pe inculpatul Brânduşi Cătălin Iulian la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săv. infracţiunii de părăsirea locului accidentului prev. de art. 338 alin. 1 C.p. cu aplic. art. 480 alin. 4 C.p.p. În temeiul art. 67 alin. 1 rap. la art. 66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatului pedeapsa complementară constând în interzicerea pe o perioadă de 2 ani a dreptului de a conduce următoarele categorii de vehicule: AM, A1, A2, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE, TR, TB sau Tv. In baza art. 65 alin. 1 C.p. rap. la art. 66 alin. 1 lit. i C.p. interzice inculpatului ca pedeapsă accesorie dreptul de a conduce următoarele categorii de vehicule: AM, A1, A2, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE, TR, TB sau Tv. În baza art. 91 c.p. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de supraveghere de 2 ani şi 6 luni, calculat conform art. 92 alin. 1 Cod penal. În baza art. 93 alin. 1 Cp impune inculpatului ca pe durata termenului de supraveghere se respecte următoarele măsuri de supraveghere: -a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Argeş la datele fixate de acesta; -b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; -c) să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; -d)să comunice schimbarea locului de muncă. -e)să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art.93 alin. 2 lit. b C.p. obligă inculpatul să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Servicul de Probaţiune Argeş sau organizate în colaborare cu instituţiile din comunitate. În baza art. 93 alin.3 c.p. pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare la Primăria mun. Piteşti sau Muzeul Judeţean Argeş. Supravegherea se va realiza de către Serviciul de Probaţiune Argeş. Constată că inculpatul fost reţinut de la data de 12.10.2016 ora 15:00 la data de 13.10.2016 ora 15:00. În baza art. 91 alin. 4 C.p. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 C.p. În temeiul art. 274 alin. 1 Cpp obligă pe inculpat la plata sumei de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la 09.11.2017.