Pandurii s-au blocat la poarta închisă a stadionului! Fotbaliștii au luat-o la pas spre vestiare!

Pandurii s-au blocat la poarta închisă a stadionului! Fotbaliștii au luat-o la pas spre vestiare!

Debut... stângaci al competiției de astăzi dintre FC Argeș și Pandurii Târgul Jiu, după ce autocarul acestora din urmă a stat vreme bună în fața porților închise ale bazei sportive de la Stadionul Nicolae Dobrin și fotbaliștii au fost nevoiți să facă o neplanificată plimbare de învioare de la porțile din zona Sălii Sporturilor până la vestiarele stadionului.

În  fapt, se pare că șoferul Pandurilor nu a știut că administratorii bazei piteștene nu agreează politica porților deschise în partea dinspre Sala Sporturilor (zona care dă spre terenul de alergare) și a nimerit fix această intrare pe care piteștenii o reclamă de mult ca fiind nejustificat închisă pentru autovehicule, deși dă spre ditamai parcarea.   

Neștiind cum să procedeze, echipa oaspete s-a dat frumos, cu mic cu mare, cu cățel cu purcel,  jos din autocar, iar fotbaliștii au luat-o la pas până în partea cealaltă a bazei sportive, unde se află vestiarele. Distanța nu este, cum știm cu toții, una foarte lungă, dar momentul punctează o nouă stângăcie din partea celor pe care Primăria i-a împuternicit să gestioneze stadionul și care, periodic, adună multe și coloarate urări de bine din partea piteștenilor care - de câte ori merg către baza de alergare - se opresc și la propriu și la figurat ca vițeii la poarta nouă în această zonă a stadionului!

Vă reaminim că, în aceste momente, tocmai a început primul meci oficial al FC Argeș după 4 ani de la dispariția echipei și după ce municipalitatea piteșteană a recuperat brandul aflat sub sechestrul statului, asociindu-l echipei sale, proaspăt promovată în Liga 2. Partida se bucură de entuziasmul tuturor argeșenilor care au aștepatat cu pasiune să revadă pe stadionul Nicolae Dobrin însemnele alb violete. Ținând cont că adversarii de la Pandurii Târgu Jiu nu sunt în cea mai bună etapă a evoluției lor sportive și că au intrat de dimineață sub imperiul superstiției de a se întoarce din drum, nu putem decat să sperăm că acest prim meci va fi asociat unei victorii care să dea aripi echipei din Trivale și să dea starul evoluției ei către prima ligă, acolo unde este locul celui mai iubit brand al Piteștiului.

Credit foto: Facebook user