UPDATE! Incendiu provocat intenționat în Trivale! Piteșteni evacuați din bloc

UPDATE

Incendiul de noaptea trecută, petrecut în jurul orei 02:00, la o baracă aflată lângă un bloc din cartierul Trivale, a fost provocat de către cineva, conform cercetărilor desfășurate la fața locului. Momentan, nu se cunoaște identitatea persoanei respective.

Reamintim că baraca a ars în totalitate, iar din cauza temperaturii degajate, mai multe geamuri ale blocului respectiv s-au spart, iar tâmplăria de la apartamentele și izolația blocului s-au degradat.

Oamenii au intrat în panică și au ieșit din bloc la izbucnirea incendiului.

Noaptea trecută, în jurul orei 02:00, locatarii dintr-un bloc din cartierul Trivale, din Pitești, au intrat în panică, după ce, în urma unui incendiu, oamenii s-au trezit cu geamurile sparte.


Focul a izbucnit la o baracă aflată chiar lângă blocul respectiv. În interior se aflau mai multe scule pe care muncitorii le foloseau la amenajarea unui bloc. În baracă nu se aflau persoane, însă din cauza căldurii, mai multe geamuri ale blocului s-au spart. Oamenii au intrat în panică și au ieșit afară din apartamente pentru a vedea ce s-a întâmplat.

CITEȘTE ȘI ... Maidanezii fac PRĂPĂD în Argeș! Zeci de animale omorâte

Pericolul a fost îndepărtat de pompieri, la fața locului deplasându-se o autospecială cu apă și spumă și un echipaj de prim-ajutor. Cauzele incendiului nu au fost stabilite, până la această oră.