Panourile solare nepresurizate te ajuta sa ai apa calda menajera toamna si primavara

Primavara si toamna apa calda menajera din casa poate fi produsa mult mai usor, in zonele in care nu exista o instalatie speciala si o infrastructura pentru apa calda permanenta, cu ajutorul unor panouri solare la cel mai bun pret. 

Panourile solare se pot monta rapid, se folosesc de Soare pentru a produce si inmagazina energie electrica, investitia este amortizata usor mai ales ca se reduc costurile legate de apa calda. Pentru un randament mai bun si eficienta sporita puteti alege panouri solare nepresurizate. 

Panourile de acest tip nu consuma alte tipuri de energie, apa calda se prepara prin absorbtia radiatiei termice solare. Panourile nepresurizate sunt ideale pentru toate tipurile de locuinta, au suport, tuburi vidate si rezervoare nepresurizate, vase flotor. 

Apa calda menajera este furnizata prin intermediul caderii gravitationale. Constructia panourilor permite un grad de siguranta foarte mare mai ales atunci cand apa nu e folosita pentru o perioada mai lunga de timp. 

Printre avantajele notabile ale unor panouri solare la cel mai bun pret se numara amortizarea rapida a investitiei, in maxim doi ani, lipsa cresterii de presiune, a refularilor, instalarea usoara, in maxim trei ore. In functie de ce aveti nevoie puteti cumpara panouri solare nepresurizate cu automatizare si cu vas flotor, incarcarea cu apa facandu-se in mod automat. 

Panourile nepresurizate vor functiona doar opt luni pe an, iar iarna apa din bazine e golita. In general kit-urile comandate pentru montarea acestor panouri contin panoul in sine cu 20 de tuburi vidate, de diverse diametre, boiler inox de pana la 200 de litri. 

De asemenea, in kit mai gasim o izolatie din spuma poliuretanica, vase de expansiune de pana la opti litri cu flotor, dar si un cadru de otel galvanizat. Firmele care comercializeaza panourile ofera doi ani garantie si consultanta specializata, sfaturi de achizitionare si preturi reduse la toate tipurile de panouri disponibile online.