Dosarul de şantaj de la ATAC! Procurorul a cerut recuzarea judecatorului!

11:00 - Se stabilesc audieri pentru miercuri, 29 iunie 2016.

10:50 - În sală este prezent şi Benone Lazăr, unul dintre acuzatorii faptelor de şantaj.

10:45 -Procurorul cere menţinerea măsurii de arest. Florin Paraschivescu îşi susţine cauza din boxă, arătând că a stat şase luni şi este suficient.

10:40 - Ca urmare a cererii procurorului, se suspendă momentan judecata pe fond, priorietate având cerere de recuzare a magistratului.

10: 35 - Procurorul cere recuzarea judecătorului Dumitru Dumitru pe motiv că aceasta s-a antepronunţat în ceea ce priveşte măsura preventivă, afirmând că ar fi mai bine dacă Florin Paraschivescu ar sta în arest la domiciliu.

10:30Acum câteva minute a început procesul în cazul dosarului de şantaj de la Atac de Argeş, în care directorul publicaţiei Florin Paraschivescu este pus sub acuzare şi reţinut preventiv.

DOSARUL SANTAJULUI DE LA ATAC

Vă reamintim că Florin Paraschivescu, în calitate de director al săptămânalului „Atac de Argeş” este judecat pentru şantaj. Acuzaţiile îi sunt aduse de către primarii Ion Dumitru (Albota), Ion Georgescu (Mioveni), fosta directoare a Centrului Cultural Mioveni, Argentina Culcuş şi omul de afaceri Benone Lazăr. Inculpatul se află în stare de arest preventiv.

Ancheta în acest caz a pornit de la plângere depusă la Poliţia Municipiului Piteşti de către Ion Dumitru,a lias Ducele de Albota, care nu mai suporta să fie denigrat în paginile publicaţiei conduse de Paraschivescu. Dosarul de pe rolul Judecătoriei Piteşti se află la cel de-al patrulea termen, iar inculpatul a cerut să dea declaraţii după administrarea tuturor probelor.