Parc de aventură de 4 hectare la Câmpulung

Considerat un oraş cu un uriaş potenţial turistic, Câmpulungul suferă, din păcate, de ani de zile la acest capitol, nu puţine fiind vocile care susţin că fostele administraţii nu au reuşit să pună în valoare tot ce poate oferi municipiul oaspeţilor săi.

Actualul primar, Liviu Ţâroiu, pare hotărât să nu mai repete greşelile predecesorilor săi, considerând că salvarea Câmpulungului ar putea veni doar din turism. La acest lucru s-a gândit şi în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a decis ca primăria să se asocieze cu firma Complex Panoramic în vederea creării unui parc de aventură, un concept care funcţionează foarte bine în alte judeţe şi care poate reprezenta o carte norocoasă pentru Câmpulung.

CITEȘTE ȘI ... Scandal la Auchan Bradu -Femeie zdrobită de uşile hipermarketului

Aşa cum era de aşteptat, pentru realizarea acestui proiect sunt necesare fonduri, iar primăria nu dispune la acest moment de aceste sume. Acesta a fost şi motivul pentru care primarul a luat decizia de a se asocia în cadrul acestui proiect cu omul de afaceri Ţil Popescu, nimeni altul decât proprietatul cunoscutului Complex Ciobănaşul.

Astfel, potrivit înţelegerii, primăria îi va pune la dispoziţie Parcul Ştefănescu, iar firma Complex Panoramic pe care o conduce Ţil Popescu se va ocupa de finanţare. „Am parafat deocamdată un acord de principiu cu societatea. Noi vom pune la dispoziţie 4 hectare pentru proiect, iar domnul Popescu va veni cu finanţarea. Din cât ştiu eu, domnia sa mizează pe atragerea fondurilor europene în vederea realizării proiectului Aventura Parc. Este un lucru benefic pentru noi”, ne-a declarat primarul municipiului Câmpulung, Liviu Ţâroiu.