PĂRINȚII ARGEȘENI NEMULȚUMIȚI DE DECIZIA INSPECTORATULUI ȘCOLAR JUDEȚEAN!

Decizia Inspectoratului Școlar Județean de a deschide școlile astăzi, a stârnit un val de nemulțumiri printre părinții copiilor care au fost nevoiți să meargă în această dimineață la cursuri. La mesajul publicat de președintele CJ Argeș, Dan Manu, publicat pe pagina sa de socializare, au curs valuri de mesaje de nemulțumire de la părinții contrariați de faptul că primarul Capitalei, Gabriela Firea a decis să închidă școlile din București, iar în Argeș, copii sunt nevoiți să facă naveta prin frig și zăpadă. 

„În București, doamna primar Gabriela Firea a făcut propunerea de suspendare a cursurilor. Domnul Cornel Ionică de ce nu cere acest lucru?”, a scris o cititoare. 

„Dacă nu sunt probleme deosebite, de ce nu veniți dvs cu noi la liceu sau la școală? Când decizia a fost luată de ce nu v-ați gândit ca sunt copii care fac naveta? Ca exista riscul unui accident? Ca afara este ger? In caz ca răcim ne plătiți dvs tratamentul? Sau in caz de accident ne despăgubiți dvs? Sunteți inconștienți! Și iresponsabili? -20 de grade Celsius nu reprezintă un pericol pentru copii?”, unul dintre mesajele cititorilor. 

„Mergeti prin scoli sa vedeti cat de calde sunt caloriferele...Nu! Pe cine sa intereseze ca sunt copii care fac naveta, care stau in frig? De ce i-ar interesa,din pozitiile lor de reprezentanti ai cetatenilor, ca acesti copii, sau cadrele didactice, catre si de la scoala, fac frigul? Nu, noi trebuie sa fim mai cu mot. Cap avem, minte ce ne mai trebuie?!?”, a mai scris una din cititoarele noastre.

CITEȘTE ȘI ... COD PORTOCALIU DE GER! ANUNŢUL INSPECTORULUI GENERAL, PENTRU ŞCOLILE DIN ARGEŞ!