Participant la competiția Carpathian MTB Epic- în stare de INCONȘTIENȚĂ! Preluat de urgență de un elicopter ...

UPDATE

Din fericire, biciclistul a fost stabilizat. Acesta a căzut în cap, în timp ce cobora o pantă, pe o potecă abruptă. Organizatorii și supraveghetorii de traseu au observat imediat incidentul și au solicitat intervenția salvamontiștilor.

 Până la sosirea elicopterului bărbatul de 40 de ani, român, a fost stabilizat și monitorizat de un echipaj SMURD de la Câmpulung Muscel. Elicopterul deja a plecat cu el către spitalul Floreasca din capitală. Medicii spun ca are traumatisme cranio cerebral de nivel 1, facial și de buza superioara de coloana, umar drept si toracic.

Un participant la competiția de ciclism Carpathian MTB Epic, din Dâmbovicioara, se află în stare de inconștiență, având multiple traumatisme în urma unei căzături cu bicicleta.

Este vorba despre un cetățean român, în vârstă de aproximativ 40 de ani. Acesta a fost coborât de Salvamont Argeș la Cabana Brusturet de unde va fi preluat de elicopterul SMURD plecat de la București. În acest moment, este monitorizat de un echipaj ambulanță SMURD Câmpulung.

 

 

Foto/ Video: Salvamont Argeș