Participi la Cursa Mioveniului - Poți câștiga două abonamente la Neversea!

Participi la Cursa Mioveniului: the holy color? Avem o provocare pentru tine! Înscrie-te la cursă, pozează-te și intră în competiție pentru două abonamente la Festivalul Neversea!


”Vino să te înscrii si să-ți ridici tricoul de participare de la biroul de informatii din VIVO!, sponsor principal al evenimentului, și poți câștiga, prin tragere la sorți un abonament pentru toate zilele la festivalul Neversea!
În plus, fă-ți un selfie cu tricoul alături de hashtag-ul #RUNTOVIVO, și poți câștiga, prin tragere la sorți inca un abonament la festivalul Neversea!”,
susțin reprezentanții evenimentului.


Zeci de participanți la Cursa Mioveniului deja și-au ridicat tricourile confirmându-și astfel prezența la eveniment, și totodată, intrând în cursa pentru Neversea. 


În paleta distracțiilor pregătite pentru ediția 2019 a Zilelor Orașului Mioveni se adaugă încă una, ce va da culoare, la propriu, evenimentului. "Cursa Mioveniului: The Holy Color" – un maraton de 2,5 km pentru adulți, dar și o cursă amuzantă de mașinuțe, pentru copii. Ambele evenimente vor avea loc duminică, 30 Iunie, în Centrul Civic Mioveni.

De la ora 10.00, pentru cei mai mici cetățeni ai orașului, pasionați de sport sau doar de joacă, am pregătit o cursă de mașinuțe, pe un traseu special amenajat pe Strada Radu cel Frumos. Menționăm că înscrierea copiilor se face doar cu mașinuța personală, la fața locului. Distracția și premiile le oferim noi! 

 


Pentru adulți, "Cursa Mioveniului: The Holy Color" începe de la ora 09:00, iar startul se va da pe Platoul Casei de Cultură Mioveni. Cursa Mioveniului este un cros inedit, ce propune participarea indiferent de vârstă sau de aptitudini sportive, pe un traseu necronometrat de 2,5 km, cu începere din Platoul Casei de Cultură, Str. Unirii, via Str. 7 Septembrie 1485, 1 Mai, Buceag, Petre Zugravu, cu punctul de finish pe str. Tudor Mușatescu.

 

 


Organizatorii evenimentului sunt Colibasi AS, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, Primăria Mioveni, în parteneriat cu Centrul Cultural.